Targets & doelen

Bied accountmanagers uitdaging en inzicht

Bepaal doelstellingen en geef voor iedere maand targets op. Krijg direct inzicht in prestaties van verschillende afdelingen of accountmanagers op individueel niveau..

Geef gemakkelijk verschillende targets per afdeling op

Werk je met een binnen-/buitendienst verkoopteam of heb je te maken met verschillende niveaus van accountmanagers? Dan heb je vaak te maken met verschillende targets en doelstellingen. Via Salesinteract kan je als manager eenvoudig bepalen wat de targets zijn voor iedere afzonderlijke afdeling. Bepaal per maand de omzet, het aantal nieuwe klanten die zij moeten werven of het aantal deals die zij moeten sluiten.

Krijg direct inzicht in de stand van zaken

Na het opgeven van de verschillende targets, houdt Salesinteract realtime bij in hoeverre de deze behaald worden. Via het statistiekenoverzicht wordt aangegeven in hoeverre het doel door de een afdeling of team wordt behaald, als wel op individueel niveau per accountmanager. Een accountmanager krijgt zelf via zijn dashboard te zien wat zijn targets zijn en hoe hij individueel presteert. Bovendien kan hij zien hoe hij presteert ten opzichte van de rest.

Onderneem actie op ontwikkelingen

Lijkt een afdeling een doelstelling niet te halen of constateer je dat een accountmanager achterblijft ten opzichte van de rest? Door inzage in de statistieken, heb je als manager de mogelijkheid om hier onmiddellijk op te reageren. Daarnaast bieden de gestelde targets en behaalde resultaten in het verleden een goede maatstaaf voor het bepalen en vaststellen van targets in de toekomst.