Statistieken & rapportages

  

Krijg inzicht en vergroot je omzet

Maak gebruik van statistieken en rapportages om direct inzage te krijgen in prestaties van de organisatie. Zoom in op gedetailleerder niveau om het beste uit je sales te halen en conclusies te trekken.

De belangrijkste statistieken op je dashboard

Bekijk de belangrijkste statistieken direct op je dashboard. Salesinteract geeft realtime relevante data weer in de vorm van tabellen en grafieken. Afhankelijk van je rol als gebruiker, toont Salesinteract statistieken die voor jou van belang zijn. Op deze manier krijg je direct inzage in je persoonlijke prestaties en belangrijke ontwikkelingen binnen de organisaties.

Stimuleer verkopen door inzicht

Optimaliseer je verkoop door in te spelen op het gedrag van je klant. Salesinteract volgt het gedrag van alle klanten, waardoor je direct weet welke pagina’s zij hebben bezocht, of zij documenten en offertes hebben bekeken en hoe vaak dit is gebeurd. Welke presentatie het best bekeken wordt. Door volledig inzicht te hebben het gedrag van je klant, is het mogelijk om sneller te schakelen om zo sneller een verkoop te realiseren.

Streef naar het optimale resultaat

Door realtime statistieken word je continu gestimuleerd om te streven naar een optimaal resultaat. Waar je als accountmanager direct inzicht krijgt in je persoonlijke prestaties ten opzichte van je collega’s, zie je als manager direct hoe accountmanagers ten opzichte van elkaar staan. Accountmanagers worden hierdoor uitgedaagd, gemotiveerd om continu het beste van zichzelf te geven, terwijl managers kunnen ingrijpen en begeleiden waar nodig. Op deze manier zit iedere gebruiker bovenop de feiten zonder achteraf te horen wat de behaalde resultaten zijn.