Offertebeheer    

Verhoog je productiviteit met een consistent offertetraject

Beheer alle offertes eenvoudig via Salesinteract. Maak offertes in jouw vertrouwde huisstijl en verstuur deze naar prospects en klanten. Via je dashboard zie je direct welke voorstellen er zijn gedaan, wat de status is en welke acties jouw klanten ondernomen hebben.

Stroomlijn offertetrajecten

Het uitsturen van offertes dient zo makkelijk mogelijk te zijn zonder steken te laten vallen. Met de offertebeheermodule van Salesinteract worden fouten voorkomen en verstuurt iedere accountmanager offertes op dezelfde wijze. Upload eenvoudig de aangemaakte offerte en voer het opgestelde offerte bedrag in. Na het invoeren van een interne notitie en de eerstvolgende contactdatum, kan de offerte verstuurd worden. De offerte staat direct opgeslagen in Salesinteract en jouw klant ontvangt direct een update per e-mail.

Bekijk de status van een offerte en ontvang notificaties

Wanneer een offerte via Salesinteract verstuurd is, wordt realtime de status bijgehouden. Bekijk de status van een offerte eenvoudig via een contact of raadpleeg het dashboard voor alle verstuurde offertes. Wanneer een klant de offerte bekeken heeft of een andere actie ondernomen heeft, ontvang je een notificatie. Op deze manier kan je direct bepalen of het nodig is om actie te ondernemen.

Stel automatische offerte-herinneringen in

Bespaar tijd en blijf alert op uw prospects en klanten door automatische herinneringen over openstaande offertes te sturen. Op deze manier ontvangen contacten automatisch updates over het verlopen van de geldigheid van een offerte. Trigger prospects en klanten om het eens te worden over de aanbieding of onderneem onmiddellijk actie wanneer uw offerte wordt geweigerd.