Gebruikers & Teams

      

Stel in enkele kliks je bedrijfsstructuur in

Het maakt niet uit of je met een paar collega’s of binnen een grote organisatie werkt. Salesinteract is namelijk geschikt voor zowel platte als hierarchische organisatie. Kies bij het
instellen van Salesinteract hoe je organisatiestructuur eruit ziet en selecteer de afdelingen of teamsamenstelling die gehanteerd wordt.

Rechten afgebakend op niveau

Afhankelijk van de gekozen organisatiestructuur en samenstelling is Salesinteract meteen uitgerust met verschillende gebruikersrollen en bijbehordende rechten. Beheer als accountmanagers je eigen klantporteffuile, contacthistorie, interactieve dashboard en documentatie. Tref als manager de juiste instellingen voor de verschillende taken, upload belangrijke documentatie en beheer overkoepelende statistieken. Voeg nieuwe gebruikers toe aan Salesinteract of wijs accountmanagers toe aan de juiste afdeling of het juiste team.

Nauwkeurige inzage per afdeling, team of locatie

Het treffen van de juiste instellingen zorgt ervoor dat je als manager een meer nauwkeurige inzage krijgt in de prestaties per afdeling, team of verschillende locaties. Door alle gebruikers, afdelingen en teams te registreren, zie je direct hoe verkoopstromen verlopen en waar de beste resultaten worden behaald.

Ga in teams onderling te strijd aan

Salesinteract biedt de mogelijkheid om onderling de strijd met elkaar aan te gaan. Strijd in verschillende teams tegen elkaar en benut je verkoop vaardigheden optimaal om de beste accountmanager van de organisatie te worden. Door op individueel niveau of in teamverband tegen elkaar de strijd aan te gaan, wordt verkopen een stuk leuker en uitdagender. Bovendien resulteert een spelelement in betere verkoopprestaties