Contactbeheer

Focus je op de klant en verkoop

Focus je volledig op het behalen van jouw verkooptargets en laat Salesinteract de overige werkzaamheden verrichten. Salesinteract zorgt voor een optimaal contactbeheer tussen jouw en je contactpersonen. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat jouw contactpersonen voldoende aandacht krijgen op de juiste momenten.

Vergeet nooit meer een contactpersoon

Met Salesinteract wordt geen enkele (potentiële) klant meer vergeten. Direct nadat een nieuw contact in het CRM systeem toegevoegd is, wordt deze direct toegewezen aan een accountmanager. De contactbeheer module staat daarna automatisch ingeschakeld. Met de contactbeheer module worden contactmomenten automatisch gestroomlijnd om efficiënt werken te bevorderen. Op deze wijze werkt iedere accountmanager volgens hetzelfde stramien. Er kan volledig gefocust worden op het opbouwen van een optimale klant en het realiseren van verkopen.

Laat Salesinteract de contactmomenten bepalen

Bespaar tijd met het inplannen van jouw contactmomenten en besteed meer aandacht aan jouw contacten en verkopen. Door de automatische contactbeheermodule van Salesinteract, hoef jij niet meer na te denken over het inplannen van de juiste contactmomenten. De contactbeheer module bepaalt aan de hand van jouw ondernomen actie een termijn voor het eerstvolgende contactmoment. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat ieder contactpersoon de juiste aandacht krijgt om sneller een verkoop te realiseren.

Krijg direct inzage in geplande contactmomenten

Via het dashboard van Salesinteract, krijg je direct inzage in de contactmomenten die gepland staan voor de komende dagen. Hier zie je in één oogopslag; met welke personen er contact moet worden opgenomen, welke status een contactpersoon heeft (suspect, prospect, klant) en wat het laatste resultaat was. Raadpleeg met één klik de activiteitenlog van een contactpersoon en je ziet direct wat de laatste ontwikkelingen zijn geweest. Op deze manier ben jij volledig up-todate voordat je contact opneemt.

Ontvang belangrijke notificaties

Ontvang automatisch notificaties van ontwikkelingen wanneer contactpersonen een offerte hebben bekeken, documentatie hebben geraadpleegd of een bericht hebben verstuurd. Salesinteract houdt je aan de hand van notificaties realtime op de hoogte van de actuele ontwikkelingen tussen jou en al je contactpersonen. Zo zit je dicht op het vuur en kan je direct actie ondernemen indien nodig.

Salesinteract Free CRM