Communicatie & documentatie

    

Werk met professionele en eenduidige communicatiestromen

Optimaliseer communicatie-uitingen richting klanten en zorg dat iedere accountmanager beschikking heeft tot belangrijke documentatie over de organisatie, diensten of producten. Salesinteract zorgt ervoor dat communicatie-uitingen richting klanten op eenduidige wijze plaatsvindt.

Beheer alle documentatie centraal

Beheer alle documentatie voor prospects en klanten op één centrale locatie in Salesinteract. Via de gedeelde documenten pagina upload en beheer je als manager flyers, brochures, video’s en informatiefolders op één plek. Door documentatie centraal te beheren vanuit Salesinteract, ben je ervan verzekerd dat iedere medewerker met de juiste documentatie werkt. Bovendien krijg je direct inzicht hoe vaak een document gedeeld is met een klant en hoe vaak deze bekeken is.

Stel geautomatiseerde e-mailtemplates in

Communiceer op eenduidige wijze en vergeet nooit meer de juiste online communicatie te voeren richting een klant. Met de geïntegreerde e-mailtemplates binnen Salesinteract zijn emails direct aan vervolgtaken gekoppeld. Op deze manier wordt iedere klant altijd nauwkeurig op de hoogte gebracht. Salesinteract beschikt over een standaard set van basis e-mailtemplates die gekoppeld zijn aan de verschillende vervolgtaken.